לקרפ
מילוי
הכנת הבלילה – שלב א'
הכנת המילוי – שלב ב'
סיום הכנת המנה – שלב ג'
*יש להעביר בזהירות לצלחת בסיוע הלקקן
אם ייצא לכם לטייל בעמק הלואר שבצרפת, בינות לשאטוס (Chateau) המפורסמים הפזורים לאורך הנהר – לא תוכלו להתעלם מה"גלאט" המקומי. הוא יציץ אליכם מכל תפריט, תמצאו גם מסעדות שבתפריטן אך ורק גלאטים. הן מוגשות בכל מילוי וצורה שתוכלו לעלות על דעתכם.
אבל ת'כלס קרפ זה קרפ – ואם ממש לא בא לכם להסתבך ברכישת קמח הכוסמת הרי שבהחלט תוכלו לקחת את הרעיון הכללי, להכין קרפ מקמח לבן רגיל או כל קמח אחר שאתם אוהבים וללכת עם הדמיון שלכם.
בהוראות ההכנה אתם תתקלו בשלושה שלבים – אל תתנו לזה להבהיל אתכם, מדובר במתכון פשוט ביותר, אך על מנת להיות ברורה ומדויקת בחרתי להציג את המתכון בשלבי הכנה מסודרים.
את קמח הכוסמת ניתן להשיג בחנויות הטבע.
במידה ואין לכם קמח כוסמת ניתן להשתמש בקמח לבן רגיל
לקרפ
מילוי
הכנת הבלילה – שלב א'
הכנת המילוי – שלב ב'
סיום הכנת המנה – שלב ג'
*יש להעביר בזהירות לצלחת בסיוע הלקקן
לקרפ
מילוי
הכנת הבלילה – שלב א'
הכנת המילוי – שלב ב'
סיום הכנת המנה – שלב ג'
*יש להעביר בזהירות לצלחת בסיוע הלקקן
הצטרפו לרשימת התפוצה