לחמם את התנור ל 160 מעלות
קערה 1:
לערבב את הכל היבשים יחד
קערה 2:
לערבב את כל הרטובים יחד
קערה 3:
לאחד תערובת היבשים עם הרטובים לערבב היטב ולאחר מכן להוסיף את קצף הביצים בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה
לשפוך את התערובת לתוך התבנית – אין צורך בשימון התבנית
לאפות ב 160 כ 50 דקות
לאחר שהעוגה מוכנה וקיסם ננעץ בה ויצא יבש – יש לצנן אותה הפוכה על "הרגליים" התבנית או להשחיל החור שבתבנית על גבי בקבוק זכוכית (כמו בקבוק יין)
לאחר שהעוגה קרה, לחלץ אותה באמצעות העברת סכין מסביב לדפנות
כאשר העוגה קרה ניתן להשאירה כך או לצפות בגנאש שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
לחמם כדקה במיקרוגל – לערבב היטב עד לתערובת חלקה ולשפוך מיד על העוגה.
מדובר בעוגת שיפון – או לייקח הוותיקה
את העוגה הזו אני אופה בסיר פלא על מנת שתתקבל עוגה גבוהה אבל למעשה ניתן לאפות בכל כלי שאתם בוחרים וגובה העוגה כמובן תתקבל באופן יחסי לגודל התבנית. אני אפיתי בסיר פלא בקוטר 24 עם רגליות המאפשרות צינון כאשר העוגה בתוכה ועומדת הפוכה – עצם היפוך העוגה וצינונה כל עוד היא הפוכה – הוא זה ששומר על הגובה והאווריריות שבה ולא מאפשר לה "ליפול"
ניתן לשדרג את העוגה על ידי הכנסת שוקולד קצוץ גס, אגוזים או כל דבר אחר שאתם אוהבים היא מקבלת הכל באהבה .
אתם יכולים להוסיף לעוגה כל מה שבא לכם קוביות שוקולד מכל סוג וטעם, אגוזים …..
ניתן לאפות את העוגה בתבנית מרובעת ולמלא באמצע בכל קרם שתרצו – היא מאוד מתאימה לזה..
אם תרצו לאפות אותה בטעם וניל פשוט השמיטו את הקקאו
לתוצאה מדויקת יש להקפיד על הכמויות החומרים במתכון
לחמם את התנור ל 160 מעלות
קערה 1:
לערבב את הכל היבשים יחד
קערה 2:
לערבב את כל הרטובים יחד
קערה 3:
לאחד תערובת היבשים עם הרטובים לערבב היטב ולאחר מכן להוסיף את קצף הביצים בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה
לשפוך את התערובת לתוך התבנית – אין צורך בשימון התבנית
לאפות ב 160 כ 50 דקות
לאחר שהעוגה מוכנה וקיסם ננעץ בה ויצא יבש – יש לצנן אותה הפוכה על "הרגליים" התבנית או להשחיל החור שבתבנית על גבי בקבוק זכוכית (כמו בקבוק יין)
לאחר שהעוגה קרה, לחלץ אותה באמצעות העברת סכין מסביב לדפנות
כאשר העוגה קרה ניתן להשאירה כך או לצפות בגנאש שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
לחמם כדקה במיקרוגל – לערבב היטב עד לתערובת חלקה ולשפוך מיד על העוגה.
לחמם את התנור ל 160 מעלות
קערה 1:
לערבב את הכל היבשים יחד
קערה 2:
לערבב את כל הרטובים יחד
קערה 3:
לאחד תערובת היבשים עם הרטובים לערבב היטב ולאחר מכן להוסיף את קצף הביצים בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה
לשפוך את התערובת לתוך התבנית – אין צורך בשימון התבנית
לאפות ב 160 כ 50 דקות
לאחר שהעוגה מוכנה וקיסם ננעץ בה ויצא יבש – יש לצנן אותה הפוכה על "הרגליים" התבנית או להשחיל החור שבתבנית על גבי בקבוק זכוכית (כמו בקבוק יין)
לאחר שהעוגה קרה, לחלץ אותה באמצעות העברת סכין מסביב לדפנות
כאשר העוגה קרה ניתן להשאירה כך או לצפות בגנאש שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
לחמם כדקה במיקרוגל – לערבב היטב עד לתערובת חלקה ולשפוך מיד על העוגה.
הצטרפו לרשימת התפוצה