1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.
כל ילדיי כולם אוהבים לבשל במידה כזו או אחרת. אבל מבין כולם, עוז אוהב את המטבח הכי הכי.
אחד המתכונים שהוא מכין לבני הבית בקביעות הוא רוטב הבולונז שלו – "בולעוז".
זהו רוטב פשוט פשוט שמלווה את הילדים שלי מאז שהם קטנים. אין כאן שום דבר מתוחכם ואין ריבוי מצרכים, בדיוק כמו שילדים אוהבים.
יש כאן אפילו טכניקת בישול שמבחינתי היא טעות – אבל עם תוצאות טובות לא מתווכחים.
ללא הקדמות מיותרות הנה לכם המתכון.
לתוצאה טובה יש לבשל את הרוטב לאט ובסבלנות
1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.
1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.
הצטרפו לרשימת התפוצה