חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
Home » מתכונים » הבולונז של עוז – “בולועוז”

הבולונז של עוז – "בולועוז"

רוטב הבולונז של הבן שלי עוז, רוטב לפסטה פשוט וטעים שילדים אוהבים

הבולונז של עוז – "בולועוז"

רשימת מצרכים

1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור

 

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר  והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.

שמירת מתכון(0)

כל ילדיי כולם אוהבים לבשל במידה כזו או אחרת. אבל מבין כולם, עוז אוהב את המטבח הכי הכי.
אחד המתכונים שהוא מכין לבני הבית בקביעות הוא רוטב הבולונז שלו – "בולעוז".
זהו רוטב פשוט פשוט שמלווה את הילדים שלי מאז שהם קטנים. אין כאן שום דבר מתוחכם ואין ריבוי מצרכים, בדיוק כמו שילדים אוהבים.
יש כאן אפילו טכניקת בישול שמבחינתי היא טעות – אבל עם תוצאות טובות לא מתווכחים.
ללא הקדמות מיותרות הנה לכם המתכון.

 

 

דגשים למתכון מנצח

לתוצאה טובה יש לבשל את הרוטב לאט ובסבלנות

רשימת מצרכים

1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור

 

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר  והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.

הבולונז של עוז – "בולועוז"

רשימת מצרכים

1/3 כוס שמן
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי קילו בשר טחון
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מגוררות
1 כפית פפריקה שטוחה
1 כפית גדושה סוכר או דבש
מלח
פלפל שחור

 

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום לטיגון של דקה.
מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו במחבת, מטגנים אותו היטב עד שהוא מעט שחום.
זה השלב להוספת רסק, עגבניות, מלח, סוכר  והפלפל. מערבבים היטב.
לתוך הסיר שופכים 2 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה סגור לפחות 15 דקות.
*זה הזמן להרתיח את הפסטה.
טועמים מתקנים תיבול וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה עד שהרוטב סמיך ומבושל היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

איך שבא לי להיות חברה שלכם (:

הצטרפו לרשימת התפוצה