חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
Home » מתכונים » קציצות מטוגנות בציפוי קצף חלבונים

קציצות מטוגנות בציפוי קצף חלבונים

קציצות בקר טעימות רכות נימוחות בעטיפה של חלבונים מוקצפים

קציצות מטוגנות בציפוי קצף חלבונים

רשימת מצרכים

לתערובת הקציצות 

  • 1/2 קילו בשר טרי טחון (רצוי צלעות)
  • 2 פרוסות לחם שרויות במים סחוטות אפשרי לא לסחוט עד הסוף – להשאיר עם מעט נוזלים – בפסח אפשר להשתמש עם 2 כפות קמח מצה
  • 1 שטוחה מלח כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 בצל גדול מגורר בפומפיה גסה
  • 2 כפות שמן
  • 2 חלמונים

לטיגון 

  • שמן לטיגון בגובה של 2 ס"מ
  • 4 חלבונים

אופן ההכנה

לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים  קציצות פחוסות –   ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות  מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג  את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.

 

שמירת מתכון(0)

מדובר סוג של קציצות מטוגנות נהדרות בפשטותן שמקבלות ציפוי של קצף ביצים הנותן לקציצה בת טעם נוספת.
הן הכי טעימות שהן חמות ויוצאות מהמחבת והן אידאליות לכריך של שישי. ברגע שתתנסו בציפוי הזה, תוכלו להשתמש בו גם למאכלים נוספים שאתם מטגנים, את הציפוי ניתן להעשיר בירק קצוץ ואז המראה משתדרג.

 

דגשים למתכון מנצח

תנסו לטגן עם קצף הביצים גם את החצילים המטוגנים שלכם

מי שאוהב ניתן להוסיף ירק קצוץ (סלרי או פטרוזיליה)

רשימת מצרכים

לתערובת הקציצות 

  • 1/2 קילו בשר טרי טחון (רצוי צלעות)
  • 2 פרוסות לחם שרויות במים סחוטות אפשרי לא לסחוט עד הסוף – להשאיר עם מעט נוזלים – בפסח אפשר להשתמש עם 2 כפות קמח מצה
  • 1 שטוחה מלח כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 בצל גדול מגורר בפומפיה גסה
  • 2 כפות שמן
  • 2 חלמונים

לטיגון 

  • שמן לטיגון בגובה של 2 ס"מ
  • 4 חלבונים

אופן ההכנה

לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים  קציצות פחוסות –   ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות  מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג  את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.

 

קציצות מטוגנות בציפוי קצף חלבונים

רשימת מצרכים

לתערובת הקציצות 

  • 1/2 קילו בשר טרי טחון (רצוי צלעות)
  • 2 פרוסות לחם שרויות במים סחוטות אפשרי לא לסחוט עד הסוף – להשאיר עם מעט נוזלים – בפסח אפשר להשתמש עם 2 כפות קמח מצה
  • 1 שטוחה מלח כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 בצל גדול מגורר בפומפיה גסה
  • 2 כפות שמן
  • 2 חלמונים

לטיגון 

  • שמן לטיגון בגובה של 2 ס"מ
  • 4 חלבונים

אופן ההכנה

לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים  קציצות פחוסות –   ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות  מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג  את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

איך שבא לי להיות חברה שלכם (:

הצטרפו לרשימת התפוצה