לתערובת הקציצות
לטיגון
לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים קציצות פחוסות – ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.
מדובר סוג של קציצות מטוגנות נהדרות בפשטותן שמקבלות ציפוי של קצף ביצים הנותן לקציצה בת טעם נוספת.
הן הכי טעימות שהן חמות ויוצאות מהמחבת והן אידאליות לכריך של שישי. ברגע שתתנסו בציפוי הזה, תוכלו להשתמש בו גם למאכלים נוספים שאתם מטגנים, את הציפוי ניתן להעשיר בירק קצוץ ואז המראה משתדרג.
תנסו לטגן עם קצף הביצים גם את החצילים המטוגנים שלכם
מי שאוהב ניתן להוסיף ירק קצוץ (סלרי או פטרוזיליה)
לתערובת הקציצות
לטיגון
לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים קציצות פחוסות – ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.
לתערובת הקציצות
לטיגון
לערבב את כל מרכיבי התערובת היטב וללוש כשתי דקות עד למסה אחידה
בידיים משומנות היטב יוצרים קציצות פחוסות – ראשית מגלגלים לכדור ואז מועכים בין הידיים (הגודל של הקציצה הוא לפי העדפה שלכם)
מניחים את הקציצות על משטח משומן
לקראת סיום הכנת הקציצות מחממים את השמן לטיגון על להבה בינונית.
בקערה נקיה מקציפים בעזרת מקצף ידני או אפילו מזלג את חלבוני הביצים לקצף רך
טובלים כל קציצה בקצף הביצים ומעבירים לטיגון בשמן החם
מגישים את הקציצות מיד לאחר הטיגון.
הצטרפו לרשימת התפוצה