800 גרם קמח
2 אבקת אפיה
כף מעט הריונית מלח
1 כוס שמן
1 כוס מים
200 גרם חמאה / מחמאה
1 ביצה
שומשום
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ולשים עד איחוד.
יוצרים עיגולי בצק בקוטר של 3 ס"מ.
לאחר מכן יוצרים מכל עיגול לרצועה ארוכה ולחבר את הקצוות.
להניח בתבנית על נייר אפיה.
לאחר שכל העוגיות מוכנות טורפים ביצה בקערה טובלים את העוגייה כך שהחלק העליון שלה מצופה בביצה.
ומיד טובלים בקערה מלאה שומשום.
מחזירים את העוגייה לתבנית וכך עושים עם כל העוגיות.
לאחר שמסיימים אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 12 דקות.
עוגייה עם מליחות מעודנת עם כמה שיותר שומשום יותר טוב.
אלו לא העוגיות המלוחות במרקם עבאדי המעט נוקשות אלא עוגיות מלוחות פריכות.
אלו עוגיות הדורשות סבלנות ומעט זמן כאשר עוסקים בעיצובן הסופי.
אם לא בא לכם לעבוד קשה פשוט תכינו מהם מקלות מלוחים או רדדו את הבצק כמה שיותר דק ותקרצו מהן עוגיות.
800 גרם קמח
2 אבקת אפיה
כף מעט הריונית מלח
1 כוס שמן
1 כוס מים
200 גרם חמאה / מחמאה
1 ביצה
שומשום
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ולשים עד איחוד.
יוצרים עיגולי בצק בקוטר של 3 ס"מ.
לאחר מכן יוצרים מכל עיגול לרצועה ארוכה ולחבר את הקצוות.
להניח בתבנית על נייר אפיה.
לאחר שכל העוגיות מוכנות טורפים ביצה בקערה טובלים את העוגייה כך שהחלק העליון שלה מצופה בביצה.
ומיד טובלים בקערה מלאה שומשום.
מחזירים את העוגייה לתבנית וכך עושים עם כל העוגיות.
לאחר שמסיימים אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 12 דקות.
800 גרם קמח
2 אבקת אפיה
כף מעט הריונית מלח
1 כוס שמן
1 כוס מים
200 גרם חמאה / מחמאה
1 ביצה
שומשום
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ולשים עד איחוד.
יוצרים עיגולי בצק בקוטר של 3 ס"מ.
לאחר מכן יוצרים מכל עיגול לרצועה ארוכה ולחבר את הקצוות.
להניח בתבנית על נייר אפיה.
לאחר שכל העוגיות מוכנות טורפים ביצה בקערה טובלים את העוגייה כך שהחלק העליון שלה מצופה בביצה.
ומיד טובלים בקערה מלאה שומשום.
מחזירים את העוגייה לתבנית וכך עושים עם כל העוגיות.
לאחר שמסיימים אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 12 דקות.
הצטרפו לרשימת התפוצה