חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אורז ואיטריות
Home » מתכונים » אורז ואטריות

אורז ואטריות

עוד מתכון מהבית הטורקי כורדי או יש מי שיגידו מהמטבח הספרדי ירושלמי כך או כך מדובר באורז משובץ באטריות דקות צרובות שהופכים אותו לסיר חגיגי יותר וקצת אחר.

אורז ואטריות

רשימת מצרכים

4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.

 

אופן ההכנה

מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.

 

 

 

 

שמירת מתכון(0)

אורז עם אטריות תוספת נהדרת מהירת הכנה – כשבא לכם לגוון את מנת האורז שלכם זה פתרון נהדר.
אצלנו הרבה פעמים אוכלים את התוספת הזו עם סלט ירקות ויוגורט.
את סרטון ההכנה תוכלו לראות בפוסט באינסטגרם שלי.

 

דגשים למתכון מנצח

אתם יכולים לשנות את היחס בין אורז לאטריות לפי טעמכם.
תשחימו היטב את האטריות – זה מרכיב הטעם העיקרי.

 

רשימת מצרכים

4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.

 

אופן ההכנה

מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.

 

 

 

 

אורז ואטריות

רשימת מצרכים

4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.

 

אופן ההכנה

מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

איך שבא לי להיות חברה שלכם (:

הצטרפו לרשימת התפוצה