4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.
מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.
אורז עם אטריות תוספת נהדרת מהירת הכנה – כשבא לכם לגוון את מנת האורז שלכם זה פתרון נהדר.
אצלנו הרבה פעמים אוכלים את התוספת הזו עם סלט ירקות ויוגורט.
את סרטון ההכנה תוכלו לראות בפוסט באינסטגרם שלי.
אתם יכולים לשנות את היחס בין אורז לאטריות לפי טעמכם.
תשחימו היטב את האטריות – זה מרכיב הטעם העיקרי.
4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.
מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.
4 כפות שמן.
2 כוסות אטריות דקות (לא אטריות ביצים).
2 כוסות אורז.
מלח.
פלפל.
3 כוסות מים.
מחממים שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים היטב עד שהם שחומים.
מוסיפים את האורז מטגנים עוד חצי דקה.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את להבה.
ומבשלים כמו אורז כ 20 דקות.
לאחר שמוכן, מערבבים מעט עם מזלג את האורז עם האטריות ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.
הצטרפו לרשימת התפוצה