חבילת טורטיות קטנות
תערובת "דבק" לטורטיות – 3 כפות קמח עם 2 כפות מים מעורבבים לתערובת צמיגית
לתערובת הגבינות
150 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
300 גרם תערובת גבינות קשות מגוררות מכל סוג
1 ביצה
1/4 כפית פלפל שחור
תערובת למריחה על הטורטיות
1/3 כוס שמן זית
2 כפיות צילי פלקס
1/4 כפית מלח
חותכים את הטורטיות לחצי
כל חצי מגלגלים לצורת קונוס
כל קצה מדביקים באמצעות תערובת ה"דבק" של הקמח והמים כך הקונוס ישמור על צורתו
בקערה מערבבים את תערובת הגבינות לתערובת אחידה
ממלאים עם כפית את הקונוסים
מדביקים את החלק העליון שלהם עם "הדבק" לוחצים מעט כדי שהקצוות יודבקו היטב
מורחים את משולשי הטורטייה בתערובת השמן צ'ילי
מניחים אותם על נייר אפיה ומכניסים לתנור של 180 מעלות למשך כ 12 דקות
כאשר הטורטיות יוצאות מהתנור כשהן מעט שחומים – מורחים אותן קלות שוב.
חצאי טורטייה מתגלגלות לקונות מתמלאות והופכות למשולשים ממולאים אפויים בתנור שמכינים בקלי קלות, הן טעימות, קריספיות עם מליחות ועקצוץ קטן מהצ'ילי שעוטף אותן.
ניתן להגיש אותן כחטיף ליד הבירה או כארוחת ערב קלה או אפילו ערימה מהם תהיה נהדרת באירוח חלבי. תחשבו עליהן גם כעל תחליף זריז ואפילו משמין פחות מבורקס.
אם תשתמשו בטורטיות הקטנות תקבלו משולשים קטנים וחמודים.
חבילת טורטיות קטנות
תערובת "דבק" לטורטיות – 3 כפות קמח עם 2 כפות מים מעורבבים לתערובת צמיגית
לתערובת הגבינות
150 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
300 גרם תערובת גבינות קשות מגוררות מכל סוג
1 ביצה
1/4 כפית פלפל שחור
תערובת למריחה על הטורטיות
1/3 כוס שמן זית
2 כפיות צילי פלקס
1/4 כפית מלח
חותכים את הטורטיות לחצי
כל חצי מגלגלים לצורת קונוס
כל קצה מדביקים באמצעות תערובת ה"דבק" של הקמח והמים כך הקונוס ישמור על צורתו
בקערה מערבבים את תערובת הגבינות לתערובת אחידה
ממלאים עם כפית את הקונוסים
מדביקים את החלק העליון שלהם עם "הדבק" לוחצים מעט כדי שהקצוות יודבקו היטב
מורחים את משולשי הטורטייה בתערובת השמן צ'ילי
מניחים אותם על נייר אפיה ומכניסים לתנור של 180 מעלות למשך כ 12 דקות
כאשר הטורטיות יוצאות מהתנור כשהן מעט שחומים – מורחים אותן קלות שוב.
חבילת טורטיות קטנות
תערובת "דבק" לטורטיות – 3 כפות קמח עם 2 כפות מים מעורבבים לתערובת צמיגית
לתערובת הגבינות
150 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
300 גרם תערובת גבינות קשות מגוררות מכל סוג
1 ביצה
1/4 כפית פלפל שחור
תערובת למריחה על הטורטיות
1/3 כוס שמן זית
2 כפיות צילי פלקס
1/4 כפית מלח
חותכים את הטורטיות לחצי
כל חצי מגלגלים לצורת קונוס
כל קצה מדביקים באמצעות תערובת ה"דבק" של הקמח והמים כך הקונוס ישמור על צורתו
בקערה מערבבים את תערובת הגבינות לתערובת אחידה
ממלאים עם כפית את הקונוסים
מדביקים את החלק העליון שלהם עם "הדבק" לוחצים מעט כדי שהקצוות יודבקו היטב
מורחים את משולשי הטורטייה בתערובת השמן צ'ילי
מניחים אותם על נייר אפיה ומכניסים לתנור של 180 מעלות למשך כ 12 דקות
כאשר הטורטיות יוצאות מהתנור כשהן מעט שחומים – מורחים אותן קלות שוב.
הצטרפו לרשימת התפוצה