5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר
פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.
רון הפך בן בית אצלי, בן שני. בן הזוג של ביתי הבכורה. למשפחה של פודיז הצטרף בן נוסף שהשפיע על מה שקורה אצלי במטבח ומה שיוצא ממנו. כי צריך להתחשב באדם נוסף עם העדפות אחרות/נוספות.
את תפוחי האדמה האלה הכרתי כאשר רון התנדב להכין לכולנו ארוחת צהריים.
הוא הגיש אותם לשולחן. בתחילה מעט נרתעתי, אבל הטעימה הראשונה הפתיעה אותי לחלוטין. הזעתר מאוד החמיא לתפוחי האדמה והוסיפה לו טעם נוסף.
אמנם מדובר בתוספת פשוטה מאוד אבל, זה עוד גיוון נוסף לתפוחי האדמה הצלויים המוכרים.
שימו לב שאתם לא מרתיחים את תפוחי האדמה יותר מידיי – אלא רק עד שהם רכים
רצוי להשתמש בתפוחי אדמה מזן דזירה (בעל קליפה אדומה)
5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר
פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.
5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר
פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.
הצטרפו לרשימת התפוצה
2 Responses
רצה להכיןןןן❤️❤️❤️
עדכני איך יצא מהממת