חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
Home » מתכונים » תפוחי אדמה צלויים בתיבול זעתר

תפוחי אדמה צלויים בתיבול זעתר

מתכון פשוט פשוט של תפוחי אדמה צלויים עם אקסטרה טעם של זעתר

תפוחי אדמה צלויים בתיבול זעתר

רשימת מצרכים

5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר

אופן ההכנה

פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.

 

 

שמירת מתכון(0)

רון הפך בן  בית אצלי, בן שני. בן הזוג של ביתי הבכורה. למשפחה של פודיז הצטרף בן נוסף שהשפיע על מה שקורה אצלי במטבח ומה שיוצא ממנו. כי  צריך להתחשב באדם נוסף עם העדפות אחרות/נוספות.

את תפוחי האדמה האלה הכרתי כאשר רון התנדב להכין לכולנו ארוחת צהריים.
הוא הגיש אותם לשולחן. בתחילה מעט נרתעתי, אבל הטעימה הראשונה הפתיעה אותי לחלוטין. הזעתר מאוד החמיא לתפוחי האדמה והוסיפה לו טעם נוסף.

אמנם מדובר בתוספת פשוטה מאוד אבל, זה עוד גיוון נוסף לתפוחי האדמה הצלויים המוכרים.

 

דגשים למתכון מנצח

שימו לב שאתם לא מרתיחים את תפוחי האדמה יותר מידיי – אלא רק עד שהם רכים

רצוי להשתמש בתפוחי אדמה מזן  דזירה (בעל קליפה אדומה)

רשימת מצרכים

5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר

אופן ההכנה

פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.

 

 

תפוחי אדמה צלויים בתיבול זעתר

רשימת מצרכים

5 תפוחי אדמה בינונים (ניתן לקלף אך לא חובה)
1/3 כוס שמן זית
מלח
3 כפות זעתר

אופן ההכנה

פורסים כל תפוח ל 6 חתיכות.
מרתיחים את תפוחי האדמה במים עד שסכין ננעץ בהם עם מעט התנגדות.
מסננים.
מעבירים לתבנית עם שמן זית – מערבבים את התפוחים בשמן, ממליחים מעל ומכניסים לתנור.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה, כאשר מידי פעם מערבבים את התפוחים על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים.
כאשר התפוחים מוכנים, מפזרים מעל את הזעתר ומגישים.

 

 

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

איך שבא לי להיות חברה שלכם (:

הצטרפו לרשימת התפוצה